Elevii claselor I – XI care au card de calatorie si sunt inscrisi in anul scolar 2023/2024 la o unitate de invatamant de pe raza Municipiului Oradea beneficiaza de gratuitate la transportul public local pe durata anului scolar, prin validarea in mijlocul de transport a  cardului  de calatorie,  care este  valabil pana la data de 31.09.2024.
   OTL a actualizat, automat, valabilitatea abonamentelor elevilor din clasele I-XI pentru anul scolar 2023/2024, fara obligatia acestora de a se prezenta la chioscurile OTL.
   Liceenii care au peste 18 ani (nascuti intre anii 2003-2005) sunt rugati sa se prezinte la punctele de incarcare a abonamentelor pentru actualizarea valabilitatii, cu o adeverinta care sa ateste ca sunt inscrisi in anul scolar 2023-2024.
   Elevii care nu au card de calatorie sunt rugati sa se deplaseze la unul din  punctele de preluare a datelelor din Autogara Nufarul sau Rogerius,  cu carnetul de elev vizat pentru anul scolar 2023/2024 sau o adeverinta de la unitatea de invatamant  care atesta ca sunt  inscrisi in anul scolar 2023/2024, pentru emiterea cardului de calatorie.
   Elevii din localitatile aferente Zonei Metropolitane Oradea ( Bors, Sanmartin, Hidiselul de Sus, Paleu, Cetariu) beneficiaza de gratuitate pe ruta de deplasare din localitate de resedinta  pana in Municipiul Oradea  si pe trasportul public local din Municipiul Oradea. Pentru a beneficia de aceasta gratuitate rugam elevii sa se prezinte la Punctele de vanzare OTL SA cu cardul de calatorie si cu actul de identitate (pentru elevii peste 14 ani) sau actul de identitate a parintelui (in cazul elevilor sub 14 ani) .
   Elevii clasei 0 vor primi cardurile de calatorie la scoala, dupa inceperea anului scolar si centralizarea listelor emise de scoli.
   Calatorie placuta !