Inchide Harta Site
Hartă Site

Informare călători

Ştiri şi noutăţi
Despre OTL
  Conducerea
  Contact
  Istoria tramvaiului
Despre Oradea
Galerii foto

Bilete, abonamente

Bilete, abonamente
Tarife
Chioşcuri de vânz. bilete/abonamente
Puncte de vânzare prin terţi
Automate de bilete şi abonamente
Regulament vânzare abonamente

Reţea transport

Hartă trasee autobuze
Linii autobuze
Staţii autobuze
Grafic circulaţie autobuze
Hartă trasee tramvaie
Linii tramvaie
Staţii tramvaie
Grafic circulaţie tramvaie
Monitorizare trafic
Panouri informare călători

Alte Servicii

Inspecţie tehnică periodică
Servicii cabinet psihologic
Servicii publicitate
Transport de persoane în regim de curse speciale

Info Parteneri

Achiziţii publice
  2007   2008   2009   2010
  Model cerere de participare la procedură
  Tehnici de achiziţii
Anunţuri
Legislaţie
Contact
Arhivă
Harta Site
Navigație: Home


Știri și noutăți

23
Mar
2020
Comunicat presă S.C. O.T.L. S.A. - Info Suspendare activitate Puncte de Vanzare                  În contextul măsurilor care au fost luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, dar și pentru a ajuta la reducerea răspândirii COVID-19, începând cu 25.03.2020, în scopul asigurarii sanatatii si securitatii în munca a salariatilor si din grijă pentru sănătatea și siguranța clienților,  activitățile care presupun contactul direct al angajaților OTL SA cu publicul vor fi reduse temporar în următoarea perioadă, și recomandăm clienților să utilizeze canalele alternative de cumpărare a legitimaţiilor de călătorie:- plata cu cardul bancar la POS-urile din mijloacele de transport pentru bilete,- plata prin SMS pentru bilete- plata online pentru încărcarea abonamentelor.
mai multe detalii
22
Mar
2020
Info transport persoane    Avându-se în vedere contextul actual şi Ordonanţa Militară nr.2, emisă de Ministerul Afacerilor Interne, Sâmbătă , 21 Martie 2020, SC OTL SA informează
mai multe detalii
20
Mar
2020
Suspendare efectuare curse pe linia transfrontalierã de autobuz Oradea-Biharkeresztes Avându-se în vedere cã în contextul epidemiologic actual Ungaria a decis sã închidã graniţele pentru toţi cetãţenii strãini, începând de marţi 17 martie 2020 pânã la redeschiderea graniţei, se suspendã efectuarea curselor pe linia transfrontalierã de autobuz Oradea-Biharkeresztes.
20
Mar
2020
Staţie modernã de spãlat autobuze Ĩncepând din 16 martie 2020, OTL-S.A. beneficiazã de cea mai modernã staţie de spãlat autobuze.            Aceastã staţie de spãlare efectueazã toate operaţiunile de igienizare exterioare şi are capacitatea de spãlare de un vehicul la 8 minute.