Inchide Harta Site
Hartă Site

Informare călători

Ştiri şi noutăţi
Despre OTL
  Conducerea
  Contact
  Istoria tramvaiului
Despre Oradea
Galerii foto

Bilete, abonamente

Bilete, abonamente
Tarife
Chioşcuri de vânz. bilete/abonamente
Puncte de vânzare prin terţi
Automate de bilete şi abonamente
Regulament vânzare abonamente

Reţea transport

Hartă trasee autobuze
Linii autobuze
Staţii autobuze
Grafic circulaţie autobuze
Hartă trasee tramvaie
Linii tramvaie
Staţii tramvaie
Grafic circulaţie tramvaie
Monitorizare trafic
Panouri informare călători

Alte Servicii

Inspecţie tehnică periodică
Servicii cabinet psihologic
Servicii publicitate
Transport de persoane în regim de curse speciale

Info Parteneri

Achiziţii publice
  2007   2008   2009   2010
  Model cerere de participare la procedură
  Tehnici de achiziţii
Anunţuri
Legislaţie
Contact
Arhivă
Harta Site
Navigație: Home


Știri și noutăți

08
Oct
2010
Comunicat            Pentru buna desfăşurare a  evenimentelor prilejuite de sărbătorirea Toamnei Orădene care implică restricţionarea circulaţiei în perimetrul din centrului oraşului, Oradea Transport Local,  aduce la cunoştinţa publicului călător modificările ce urmează a fi aplicate circulaţiei cu mijloacele de transport în comun începând de Vineri 08 Octombrie, ora 10.00 până Duminică 10 Octombrie, ora 24.00.
mai multe detalii
29
Sep
2010
Comunicat    Incepând de Joi, 30.09.2010, la solicitarea călătorilor şi pentru siguranţa acestora în momentul transbordării către staţia de tramvai, staţia cap linie a autobuzelor liniei TRV 3 se mută în dreptul Colegiului Emanuil Gojdu. Traseul acestuia se va prelungi, pentru a respecta regulile de circulaţie aplicate în zonă, înconjurând Parcul 1 Decembrie.
29
Sep
2010
Comunicat    Circulaţia cu tramvaie pe tronsoanele Nufărul – Centrul Civic şi Pod CFR - Sinteza se sistează începând de mâine, 29.09.2010 ora 10 pentru următoarea perioadă.    Pe tronsonul Nufărul – Centrul Civic se va circula cu 6 autobuze ( TRV 3 ) la intervale de 5 minute, iar pe tronsonul Pod CFR – Sinteza cu 2 autobuze ( TRV 4 ) în orele de vârf la interval de 6 minute şi cu 1 autobuz  în afara orelor de vârf la interval de 20 de minute. Circulaţia  cu tramvaiele 1R, 1 N şi autobuzul TRV 2 rămâne neschimbată.
24
Sep
2010
Comunicat    Incepând de Duminică, 26 Septembrie 2010 se deschide circulaţia pe inelul central în ambele sensuri, astfel că liniile 1R , 1N şi 3 R vor circula pe varianta completă. Se desfiinţează linia TRV1. Circulaţia cu tramvaie pe Linia 2 rămâne deocamdată suspendată, dar se păstrează în circulaţie autobuze pe tronsonul B.Emanuel – Haţegului.